Bra bröllopsfilmer

Published by Axel Diedrichs on

Bra bröllopsfilmer – Vi tar fram bäst tips!

Vi tar oss en titt på en av de mest laddade filmgenren, bröllopsfilm. Det är aldrig så många nerver som inför ett bröllop, där allt ställs på sin spets; allt måste bli perfekt och allt kan därför krackelera. I vår lista tar vi inte nödvändigtvis upp filmer som utspelar sig på den stora dagen, men som i viss mån cirkulerar kring den.

Här presenterar vi bra bröllopsfilmer!

Wedding Crashers 

Vi följer två bluffmakare, John och Jeremy, som älskar att nästla sig in på bröllop med syftet att få hem kvinnor. Deras måltavlor är ofta sorgsna damer, som hoppas på att de själva ska träffa den perfekta mannen. Men John och Jeremys hobbyverksamhet vänds upp och ned när John plötsligt själv förälskar sig i en kvinna på ett bröllop. Problemet? Hon är redan förlovad.

Wedding Crashers är en av 2000-talets bättre komedier, och framförallt är det en av de bättre filmerna av både Luke Wilson och Vince Vaughn. Vi matas med sommarväder och nästan löjligt pinsamma scenarion.

Bridesmaids

Bridesmaids följer kampen om att ge sin bästa vän det perfekta bröllopet. För brudtärnorna Annie och Helens del utvecklas kampen till en barnslig tävling som inte vet några gränser. Under Bridesmaids en berättelse om att våga se sig själv i spegeln.

Den första amerikanska råa komedin med en kvinnlig ensemble? Troligtvis! Det finns en drös groteska scener vi i publiken aldrig kommer att glömma, men underbarast är den när brudtärnorna tillsammans med bruden testar klänningar – och den dåliga maten från kinahaket de åt på strax innan slår till. Ett givet tips från oss när vi lyfter fram bra bröllopsfilmer.

Släkten är värst

Greg, med det oturliga efternamnet Focker, ska för första gången träffa sina svärföräldrar ute på vischan, som är mitt uppe i att planera sitt andra barns bröllop. Det är en stressad tid han kommer in i familjen och flera desperata försök att få dem att gilla honom utlöser flera katastrofer. Detta under en tid då allting måste klaffa.

Släkten är värst är kanske lite för långt ifrån huvudämnet bröllop för att få ta en plats på den här listan, men den handlar fortfarande om familj och att binda sig. Hur som helst, om du vill streama film, se denna! Robert de Niro är charmigare än någonsin som spänd gubbe och Ben Stiller glänser som mästaren på att spela pinsam. Tillsammans utgör de därför en av de absolut bästa familjekomedierna.

Det här är vår lista på bra bröllopsfilmer, passa på att se dem innan du själv väljer att binda dig!

Categories: Artiklar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *