Tips på 4 bra serier på HBO Nordic

Published by Axel Diedrichs on

Tips på 4 bra serier på HBO Nordic – Film100 tipsar!

tips på 4 bra serier på HBO Nordic

Idag sätter vi HBO Nordics serieutbud under lupp! Streamingaktören har inte flest, men onekligen de bästa titlarna. Utöver de enorma succéerna som “Game of Thrones”, “The Sopranos” och “Big Little Lies” har de även en hel del guldkorn. Vi gräver fram dem! 

Barry  

Denna charmiga och blodiga dramakomedi följer Barry, en uttryckslös seriemördare, som får ett plötsligt uppsving när han för första gången ställer sig på en teaterscen. Att skådespela och uttrycka sig starkt visar sig vara fantastiskt för honom; synd bara att han är anlitad att mörda sin teaterlärare.

Bill Hader är fantastisk i titelrollen och likaså är Stephen Root störtskön som Barrys vän och kollega Monroe. Klockren underhållning för den som älskar en skruvad tillställning.

Entourage

Den stora filmstjärnan Vincent Chase drar runt i Hollywood med sitt entourage och lever livet. Men det är inte bara guld och gröna skogar; en skådespelare måste fortfarande hantera jobbet och välja rätt karriärsval, för ingen blir historia lika snabbt som i filmbranschen.

HBO:s dramakomedi “Entourage” är härlig att vila ögonen på, samtidigt som den sprakar till med fantastiska skådespelarinsatser. Inte minst från Jerry Ferrara som glänser i rollen som Vincents hetlevrade agent Ari Gold.

Dexter

tips på 4 bra serier på HBO Nordic

Vi följer blodanalytikern Dexter Morgan, som jobbar på Miami-polisens mordrotel. Samtidigt som han fångar skurkar, är han själv en med behovet att mörda. Dexter måste till varje pris hålla sina mörka hemligheter under ytan, för att inte såra de som står honom närmast.

“Dexter” är den bästa serien om en seriemördare. Den bjuder på oerhört spännande mordgåtor, samtidigt som den är gjord med många glimtar i ögonen. Michael C. Hall gör sin livs prestation som titelrollen.

Rome

tips på 4 bra serier på HBO Nordic

Vi följer flera viktiga personer vars liv sammanstrålar i ett Rom i förändring.

När “Rome” väl kommer på tal, kan “Game of Thrones” slänga sig i väggen! Det här är den bästa mastodont-serien på HBO Nordic. Tyvärr blev det bara två säsonger av “Rome”, som på sin tid var den dyraste serien någonsin – i en tid då bolagens likviditet var lika stor.

Detta är 4 tips på bra serier på HBO Nordic, hoppas du finner dem nyttiga!

Categories: Artiklar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *